www.gok-raciazek.eu
Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Fragt og levering
EMS, hvilket er normalt inden for 1 uge (3-7 dage) til transport. Hvis du har specielle forsendelseskrav, så lad os det vide.
Vi garanterer de krævede en-gang forsendelse ordrer er placeret og overførselsindkomster. Og et tracking nummer vil blive sendt, så snart varerne sendes ud. Men vi kan ikke kontrollere status for din forsendelse, efter den forlader vores forsendelse afdeling. Årsag til forsinkelsen kan skyldes vejr problemer eller andre omstændigheder uden for vores kontrol.
For bekvemmelighed og beskyttelse af vores kunder, tilbyder vi mulighed for levering af din ordre, kræver direkte signatur. Bemærk venligst, at valg til at acceptere din pakke uden behov for underskrift, skal de være ansvarlig for thatshould din pakke er gået tabt i transit eller efter levering.
Retur & Udvekslinger
Her i vores online butik, vi stræber efter at give vores kunder produkter og tjenester af høj kvalitet. Vi ved, at online shopping er ikke ofte i dine forventninger, når du modtager din ordre. Du er nødt til at kontakte os, før du sender poster. Bemærk venligst, ikke inklusive omkostninger, afkast eller udveksling forsendelse og håndtering. Desuden kan vi ikke være ansvarlig for forsvundne forsendelser
Transaktion
Trading er at følge de samme retningslinjer, til gengæld, at de skal inden 15 dage efter modtagelsen dato, ubrugte, ubeskadigede, og ledsages af alle de originale emballage. Ordreannullering
Inden for 24 timer efter betaling, hvis du ønsker at annullere din ordre, bedes du kontakte os. Når ordren er afsendt, vil blive behandlet som en anmodning om annullering, i overensstemmelse med tilbagesendelsespolitik.